image1

1. Lozarjev Memorial

V soboto, 24.5. se je v Orehovljah odvijal  1. Lozarjev memorial. V prijetnem okolju  športnega parka se je zbralo 6 ekip, ki so prišle iz bližnje okolice, Goriških brd ter Zgornjega Posočja. Med njimi se je memoriala udeležila tudi ekipa sodnikov iz Društva medobčinskih nogometnih sodnikov Nova Gorica.
Največ nogometnega znanja je v sicer prijateljskem vzdušju  pokazala ekipa Bar Kafetina, ki je v finalu premagala ekipo Žaga iz Zgornjega Posočja. Tretje mesto pa je po streljanju kazenskih udarcev pripadalo sodnikom, ki so bili uspešnejši od SKD Sloge, ki je zaključila na četrtem mestu.  Najboljši igralec turnirja je postal Tadej Tancoš  iz zmagovalne ekipe.

Finalna tekma se je začela z začetnim udarcem, ki ga je izvedla žena pokojnega Branka Lozarja ter minuto molka v spomin na človeka, ki je pustil velik pečat na goriških malonogometnih igriščih.
Druženje se je nadaljevalo tudi po končanem turnirju, s podelitvijo pokalov ter ogledom tekme finala lige prvakov. Poleg tega pa so se kovali tudi že načrti za 2. Lozarjev memorial.
Za organizacijo turnirja ima največ zaslug podpredsednik MDNS Nova Gorica Darjo Leban, ki je ob podpori društva sodnikov, družine Lozar ter TŠD Orehovlje organiziral simpatičen športni dogodek z namenom ohranjanja spomina na Branka.

2019  jakob   globbers joomla templates

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več informacij